Jdi na obsah Jdi na menu

Reiner Fuellmich

Informace k mezinárodní žalobě

Norimberský proces 2: Covid očkování je zločin proti lidskosti, porušuje Norimberský kodex:

zdroj: https://www.nespokojeny.cz/dukazy-o-zlocinech-proti-lidskosti-ve-jmenu-pandemie-a-zaloba-na-cdc-who-a-davos-group/?fbclid=IwAR3EugI3QiVBGFYruTm7kPwYn5bfsZAitB9TlGU21YJWjA_byVmo7vkyJtk

Norimberské rasové zákony z r. 1935: (tyto jsou dnes v rozporu s rovnoprávností lidských ras, odlišovat od kodexu, který tvoří deset bodů)

https://pages.pedf.cuni.cz/kddd/files/2015/03/Norimbersk%C3%A9-z%C3%A1kony.pdf

Norimberský kodex

http://www.forumek.cz/documents/texts/1_6.pdf

Vychází z něj ÚMLUVA O LIDSKÝCH PRÁVECH A BIOMEDICÍNĚ

Souhlas (čl. 5),výzkum (čl. 15 a 16) - čtěte přesto pozorně i (čl. 2) blaho člověka je nadřazeno zájmům společnosti a vědy, srovnejte čl. 3 této úmluvy s čl. 35 Listiny základních práv EU - nevylučují se. Odkaz na Listinu základních práv EU je přiložen níže.

https://www.lf3.cuni.cz/3LF-426-version1-umluva_o_lidskych_pravech_a_biomedicine.pdf

V ČR  jako Sdělení č. 96 /2001 Sb. m.s. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o přijetí Úmluvy na ochranu lidských práv a důstojnosti lidských bytostí v souvislosti s aplikacemi biologie a medicíny: Úmluva o lidských právech a biomedicíně.

V SR  jako Oznámenie 40/2000 Z. z. OZNÁMENIE Ministerstva zahraničních věcí Slovenskej republiky:

Ministerstvo zahraničných vecí Slovenskej republiky oznamuje, že 4. apríla 1997 bol v Oviede otvorený na podpis Dohovor o ochrane ľudských práv a dôstojnosti človeka v súvislosti s aplikáciou biológie a medicíny – Dohovor o ľudských právach a biomedicíne.
Národná rada Slovenskej republiky vyslovila s dohovorom súhlas svojím uznesením č. 734 z 2. októbra 1997 a prezident Slovenskej republiky ho ratifikoval 22. decembra 1997. Ratifikačná listina bola uložená u depozitára dohovoru, generálneho tajomníka Rady Európy, 15. januára 1998.
Dohovor nadobudol platnosť pre Slovenskú republiku 1. decembra 1999 v súlade s článkom 33 ods. 3.

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2000/40/

Listina základních práv EU

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/PDF/?uri=CELEX:12012P/TXT&from=HU

23. 5. 2022

--------

Ze dne 5. 2. 2022 - Velká porota první den1

RUI FONSCA E CASTRO (Judge, Portugal)
"Legitimita lidového soudu, veřejného mínění probíhá na základě přirozeného práva. Během posledních dvou let jsme byli svědky kolapsu demokratického právního  státu. Jménem myšlenky ve společné dobro, která nikdy nebyla podporována a byly nám odebrány ty nejzákladnější práva a svobody.  A  my již cítíme, že se blíží gigantická vlna obětí. Justice a její systémy, kdy ochránci základních práv a svobod již neplní své povinnosti. To znamená, že již neexistuje důvěra v soudce. Máme čekat jakoby nic, dokud nebudeme zcela vyhlazeni, nebo raději převezmeme své povinnosti jako členové našich společenství?  Je to naše právo a především povinnost  vůči lidem a naší  budoucnosti, abychom se bránili proti útlaku a tyranii        

Přirozené právo patří neoddělitelně k člověku a bez ohledu na jeho pozitivní verzi nám dává svatá práva na odpor proti útlaku. Jsou-li ústavy zdrojem pozitivních vitálních hodnot, svobody, základních práv a svobod, přirozené právo je jejich původním zdrojem. Přirozené právo dává lidem legitimitu k obraně základních práv a svobod vůči státu, který se stal tyranským. Nyní je zcela jasné jak národní a mezinárodní justiční systémy selhaly v ochraně lidí před tyranií. Tudíž, je dané přirozeným právem a nepsaným právem vlastním lidskému stavu, že tento lidový soud veřejného mínění nachází svou legitimitu k zahájení soudního řízení, které dnes začíná. Za mě je to vše, děkuji." 

---

Reiner Fuellmich

1.NEEXISTUJE ŽÁDNÁ PANDEMIE KORONAVIRU, ALE POUZE PLANDEMIE PCR TESTŮ  POHÁNĚNÁ PROMYŠLENOU PSYCHOLOGICKOU OPERACÍ, JEJÍMŽ CÍLEM JE VYVOLAT MEZI CELOSVĚTOVOU  POPULACÍ NEUSTÁLÝ STAV  PANIKY. TENTO PLÁN BYL DLOUHO PLÁNOVÁN, JEHO NAKONEC NEÚSPĚCHEŠNÝM PŘEDCHŮDCEM BYLA PRASEČÍ CHŘIPKA PŘED ZHRUBA 12 LETY, A BYL PŘIPRAVEN SKUPINOU SUPERBOHATÝCH PSYCHOPATICKÝCH A SOCIOPATICKÝCH LIDÍ, KTEŘÍ NENÁVIDÍ LIDI A ZÁROVEŇ SE JICH BOJÍ. NEMAJÍ ŽÁDNOU EMPATII A JSOU VEDENI TOUHOU ZÍSKAT ÚPLNOU KONTROLU NAD NÁMI VŠEMI   LIDMI NA SVĚTĚ. VYUŽÍVAJÍ K TOMU NAŠE VLÁDY A MEASTREAMOVÁ MÉDIA, KTERÁ DOSLOVA VLASTNÍ, ABY NEPŘETRŽITĚ ŠÍŘILI SVOU PROPAGANDU STRACHU.

 
2.SAMOTNÝ VIRUS LZE ÚČINNĚ A BEZPEČNĚ LÉČIT VITAMINEM C, D, ZINKEM, ATD. A TAKÉ POUŽITÍM LÉKU JAKO JE IVERMECTIN, HYDROCXYCHLOROFIN, ATD., ALE VŠECHNY TYTO, NIKOLIV ALTERNATIVNÍ METODY LÉČBY, ALE SKUTEČNÉ METODY LÉČBY, BYLY ZAKÁZÁNY TĚMI, KDO VYUŽÍVAJÍ ZÁSTĚRKU TÉTO PANDEMIE K TOMU, ABY PROSADILI SVŮJ KONEČNÝ CÍL, KTERÝM JE PŘIMĚT VŠECHNY, ABY OBDRŽELI, JAK SI UKÁŽEME V TOMTO ŘÍZENÍ NEJEN NEÚČINNÉ, ALE BA NAOPAK VYSOCE NEBEZPEČNÉ ANO SMRTÍCÍ EXPERIMENTÁLNÍ INJEKCE .
 
3. TI SAMÍ LIDÉ KTEŘÍ PŘED 12 LETY UDĚLALI PANDEMII PRASEČÍ CHŘIPKY, KTERÁ SE NAKONEC UKÁZALA JAKO MÍRNÁ CHŘIPKA, TÍM, ŽE NEJPRVE ZMĚNILI DEFINICI TOHO, CO JE PANDEMIE, A PAK VYVOLALI PANIKU VYTVOŘILI TUTO PANDEMII KORONAVIRU. PRASEČÍ CHŘIPKA BYLA JEJICH PRVNÍM SKUTEČNÝM  POKUSEM  K  VYTVOŘENÍ PANDEMIE A STEJNĚ TAK JEDNÍM Z JEJICH ÚČELŮ TEHDY BY BYLO ODVÉST  NAŠI POZORNOST OD MÍRNĚ PODVODNÝCH AKTIVIT, JEJICH FINANČNÍHO PRŮMYSLU, KTERÉ BY SE SPÍŠE HODILO NAZVAT FINANČNÍ MAFIÍ, SE ZVIDITELNILA DÍKY LEHMANOVĚ  KRIZI. TO JE TAKÉ JEDEN Z JEJÍCH HLAVNÍCH ÚČELŮ TÉTO KORONAVIROVÉ PLANDEMIE NYNÍ. KDYBYCHOM SE TEHDY BLÍŽE PODÍVALI BĚHEM LEHMANOVY KRIZE, NAMÍSTO TOHO, ABYCHOM SLEPĚ VĚŘILI SLIBŮM NAŠÍ VLÁDY, ŽE PACHATELE TĚCHTO FINANČNÍCH ZLOČINŮ BUDOU HNÁNI K ZODPOVĚDNOSTI, VIDĚLI BYCHOM TEHDY, ŽE  PO CELÁ DESETILETÍ VYDRANCOVALI A PLUNDROVALI  NAŠI STÁTNÍ POKLADNU. A VIDĚLI BYCHOM,  ŽE NAŠE VLÁDY UŽ NEJSOU NAŠIMI VLÁDAMI, SPÍŠE SE JICH ZMOCNILA  TA DRUHÁ STRANA PROSTŘEDNICTVÍM  SVÉ HLAVNÍ PLATFORMY SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA, KTERÉ ZAČALO VYTVÁŘET  SVÉ VLASTNÍ GLOBÁLNÍ LÍDRY PROSTŘEDNICTVÍM SVÉHO PROGRAMU MLADÍ  GLOBÁLNÍ LÍDŘI JIŽ V ROCE 1992 PRVNÍ ABSOLVENTY BYY  ANGELA MERKELOVÁ  A BILL GATES. A UŽ TEHDY BYCHOM POCHOPILI, CO VÁM NYNÍ UKÁŽEME, PROSTŘEDNICTVÍM TOHOTO ŘÍZENÍ, ŽE TYTO FINANČNÍ ZLOČINY ZŮSTALI NAŠIMI POLITIKY NEPOTRESTÁNY, PROTOŽE NAPOMÁHAJÍ TĚM, KTEŘÍ JE PÁCHAJÍ, A PROFITUJÍ Z TĚCHTO ZLOČINŮ.
 
4. KONECKONCŮ VÁM I POROTĚ UKÁŽEME, ŽE HLAVNÍM CÍLEM DRUHÉ STRANY JE ZÍSKAT PLNOU A ÚPLNOU KONTROLU NAD NÁMI VŠEMI. TO ZAHRNUJE DOKONČENÍ JEJICH DAT, DRANCOVÁNÍ A RABOVÁNÍ, TÍM, ŽE ZÁMĚRNĚ ZNIČÍ NAŠE MALÉ  A STŘEDNÍ PODNIKY, MALOOBCHODNÍ PODNIKY, HOTELY A RESTAURACE,  ABY JE MOHLI OVLÁDNOUT  PLATFORMY JAKO JE AMAZON. A TO ZAHRNUJE KONTROLU POPULACE, KTERÁ PODLE NICH VYŽADUJE JAK MASIVNÍ REDUKCI POPULACE, TAK MANIPULACI DNA ZBÝVAJÍCÍ POPULACE NAPŘÍKLAD POMOCÍ EXPERIMENTÁLNÍCH INJEKCÍ MRNA. VYŽADUJE TO VŠAK PODLE NICH TAKÉ ZÁMĚRNÉ ZNIČENÍ DEMOKRACIE, PRÁVNÍHO STÁTU A NAŠICH ÚSTAV PROSTŘEDNICTVÍM CHAOSU, TAK ABYCHOM NAKONEC SOUHLASILI SE ZTRÁTOU NAŠÍ NÁRODNÍ A KULTURNÍ IDENTITY, A ABYCHOM NAMÍSTO TOHO PŘIJALI JEDNU SVĚTOVOU VLÁDU  POD OSN, KTERÁ JE NYNÍ PLNĚ POD JEJICH KONTROLOU A KONTROLOU JEJICH SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA . DIGITÁLNÍ PAS, JEHOŽ PROSTŘEDNICTVÍM JE MOŽNÉ MONITOROVAT KAŽDÝ NÁŠ KROK A JEDNU DIGITÁLNÍ MĚNU, KTEROU BUDEME MOCI PŘIJÍMAT POUZE OD JEDNÉ SVĚTOVÉ BANKY, SAMOZŘEJMĚ JEJICH . 
 
NA ZÁVĚR PŘÍPADŮ A POTÉ CO SI VYSLECHNETE VŠECHNY DŮKAZY, JSME PŘESVĚDČENI, ŽE DOPORUČÍTE OBŽALOBU PROTI VŠEM 6 DOMNĚLÝM OBVINĚNÝM  CHRISTIANU DROSTENOVI Z NĚMECKA , ANTHONYMU FAUCIMU Z  USA, TEDROSOVI ZE SVĚTOVÉ ZDRAVOTNICKÉ ORGANIZACE, BILLU GATESOVI, BLACKROCKU A PFIZERU.
DÁMY A PÁNOVÉ, TENTO PŘÍPAD SE TÝKA DLOUHODOBĚ  PŘIPRAVOVANÉ SKUPINY ULTRABOHATÝCH LIDÍ  A JEJICH FINANČNÍ MAFIE SE SÍDLEM V LONDÝNĚ A NA WALL STREET, ABY VYUŽILI PSEUDOPANDEMI JAKO ZÁSTĚRKU, ZATÍMCO NAŠE POZORNOST JE  UPŘENA NA PANDEMII, CHTĚJÍ DOKONČIT SVÉ DESETILETÍ TRVAJÍCÍ ÚSILÍ O ZÍSKÁNÍ ÚPLNÉ KONTROLY NAD NÁMI VŠEMI. EXISTUJE ŘADA PLATFOREM NA NICH Ž SE TATO SKUPINA SCHÁZÍ A KDE DISKUTUJE O TÉTO AGENDĚ. TOU NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE VŠAK SVĚTOVÉ EKONOMICKÉ FÓRUM, KTERÉ BYLO ZALOŽENO V ROCE 1971, TEHDY JEŠTĚ TŘICETITŘÍLETÝM KLAUSEM SCHWABEM. JEJICH ČLENY JE  NA TISÍC SVĚTOVÝCH KORPORACÍ   S ROČNÍM OBRATEM NEJMÉNĚ 5 MILIARD USD,  POLITICI, ZÁSTUPCI MÉDIÍ, VĚDCI A DALŠÍ TZV. VYSOCE POSTAVENÉ OSOBNOSTI.
---
N. ANA GARNER (advokátka z USA) 
Abychom pochopili, jak rozsáhlé bylo   plánování této zločinné spolupráce  v celosvětovém měřítku, musíme začít už  od základů pandemie. Byla to velká lež, Byla to lež, kdy vlády celého světa téměř unitono vyhlásili globální pandemii, slovo, které bylo stejně jako mnoho dalších  zapojených do tohoto oficiálního narativu a změněno tak, aby splňovalo cíle této agendy. Konkrétně bych chtěla mluvit o velké lži, která byla založena na PCR testu, testování. Nešlo o pandemii, ale o případdemii. Informace, které nám o PCR testu poskytly CDC a  FDA jsou prokazatelně nepravdivé. A budeme mít důkazy, které to prokazují. Tato metoda vůbec není testem, není diagnostická, ale genetickou výrobní technologií, která hledá specifické úseky kódu  a při každém cyklu je zdvojnásobuje. Její vynálezce  Kary Mullis, který za vynalezený postup získal Nobelovu cenu, prohlásil, že nikdy nešlo o platný diagnostický nástroj a všichni kdo jej používají vědí, že nedokáže odhalit aktivní infekci. Profesor Drosten, jeden z obviněných to věděl. Věděl, že test je nesmyslný a že test je falešný. Přesto byl tento test použit k vyvolání celosvětové paniky a poslušnosti. CDC dokonce přiznala, že  jejich vlastní nedávno stažený test byl založený na vymyšlených vzorcích. Poté WHO doporučila hrubě nadměrné prahové hodnoty cyklu, což je počet zvětšení, které malé množství genetického materiálu podstupovalo, aby  se zjistilo, zda je v něm něco přítomno. To je daleko za průmyslovými  standardy a činí  jakýchkoliv test nesmyslný s falešně pozitivními výsledky v míře blížící se 100%.  Ve skutečnosti bylo zjištěno, že míra falešně pozitivních výsledků se ve skutečnosti blíží výsledku 97%. To znamená, že 3% populace s pozitivním testem může být něčím nemocná, ale my nevíme, čím. Protože to test neurčuje. Tento test byl celosvětově zneužit  k podvodnému zdůvodnění existence pandemie. A k  určení falešně nadsazených případů nakažení i úmrtí. Jasnými a přesvědčivými důkazy prokážeme, že se obžalovaní podíleli na této globální lži a nazvali široce geograficky rozptýlenou nemoc  s mírou přežití odpovídající sezónní chřipce, pandemií, která by umožnila falešné globální vyhlášení stavu ohrožení veřejného zdraví. A to z této mimořádné situace, která probíhá již téměř dva roky, vlády nařídily drakonická omezení  a oddělení a izolaci zranitelných, jako jsou starší lidé a děti. Stejně tak jako zavedly povinná očkování po celém světě. Víme, že dalším krokem budou očkovací pasy, které naši planetu ještě více uzavřou, a také karanténní tábory všude na světě. Naše důvěra byla zrazena korupcí v systému. A my vám poskytneme ověřitelné soubory faktů  o tom, že jsme byli všichni těžce oklamáni a uvěřili velké lži.  A konečným cílem, jak svými slovy řekl jeden z obviněných Bill Gates, je očkovat každého muže  a ženu  a dítě na planetě experimentálními injekcemi měnící geny. Tyto PCR testy byly použity k tomu, aby se zvýšil počet případů a úmrtí. Podívejme se na definici případu. Historicky byl případem někdo, kdo byl nemocný, nikoliv pouze pozitivní test při absenci jakýchkoli příznaků.  Díky celosvětovému testování se počet případů hrubě nafoukl.  A to nám neustále vysílají před zraky pomocí médií, cedulemi na silnicích v USA a možná i v jiných zemích, a bylo to využito k vyvolání paniky a dodržování předpisů po celém světě. Významné nevýhody jsou důvodem, proč by se PCR  testování mělo provádět pouze u příznakových pacientů, a proč by měl být  pozitivní  test zvažován jako pouze jedním z faktorů jakékoliv diagnózy. Nelze nikoho diagnostikovat při absenci klinických příznaků a při absenci lékařského vyšetření.  Takže tu máme testování zdravých lidí ve velkém množství, které předvídatelně vede k falešně nadsazeným číslům  a panice. CDC a FDA si tento potenciál uvědomili, stejně jako pachatelé těchto zločinů, které budeme prezentovat. Důkazy ukáží, že Drosten, který tvrdí, že vynalezl test na COVID-19, si byl vědom jeho omezení a jeho falešnosti. Test nebyl specifický pro žádný virus ani bakterii. Proto nedokáže ani určit, co příznaky může způsobovat. K čemu je test dobrý je vyvolání celosvětové paniky. I úmrtí další falešně nadsazovaná čísla, je třeba vyšetřit ve světle těchto falešných PCR  testů. Úmrtí s pozitivním PCR  testem se považuje za úmrtí na COVID. Ať už jste byli hospitalizováni kvůli autonehodě, infarktu, nebo dokonce porodu dítěte. Pokud byl váš test pozitivní a poté jste zemřeli do přibližně 28  dnů od provedení testu, bylo vaše úmrtí připsáno onemocnění COVID-19. Dokonce i naše CDC v průběhu pandemie  přiznala, že 95% úmrtí připisovaných COVIDu bylo z jiných příčin.  Bylo to založeno na falešném testu. 
 
 
 
10. 5. 2022