Jdi na obsah Jdi na menu

Council of Europe resolution 2361 en, cz, h

Originální vydání anglicky

Resolution 2361.pdf

Překlady se soudním ověřením pořízené v České republice a v Maďarsku

CZ_Resoluce EU 2361.docx

HUN_resolution_2361.docx

V tzv. covidové době se jednalo o oficiální dokument,o  kterém hlavní proud, tj. mainstreamová média, neinformovala, byl jsem to já sám, kdo tento dokument nechal přeložit do dvou evropských jazyků a odeslal politickým představitelům České a Slovenské republiky výzvu, aby se podle nich řídila, vyzval jsem je, ať v tom spolupracují též se sousedním Maďarskem. Problém nebyl, že jsem si dovolil mluvit na popud jistého právníka z Německa, který na tento dokument také upozornil, ale, že jsem mluvil, resp. psal, a upozorňoval na klauzule 7.3.1. a 7. 3.2. této rezoluce. 

 

Dnes s odstupem času, kdy se díky poddajnosti lidí lehce protlačuje digitalizace, vedoucí  další nesvobodě, je de facto zbytečné upozorňovat na důsledky těchto injekcí neboť, kdo se bude chtít vzepřít digitalizaci hromadně?

Na důsledky upozorňuje David Formánek

https://otevrisvoumysl.cz/dr-meryl-nassova-odhaleni-hrozby-pandemicke-smlouvy-who/

 

Maryl Nass, MD: "Prosila jsem ostatní lidi, aby napsali články, které by spojovali jednotlivé body,  protože se nám teď děje tolik věcí, nejen pandemie, ale máme tu  transhumanismus, máme tu otázku genderové identity, CBDC - ZBAVOVÁNÍ SE PENĚZ, chci říct, že se děje tolik věcí, a je to všechno součástí jedné věci,  nebo se všechny to věci náhodou dějí dohromady? Takže jsem to měla namysli a také mě velmi zajímalo jak bylo WHO využito při tom, ke snaze získat suverenitu nad národy světa prostřednictvím veřejného zdraví. Před dvěma měsíci vyšla nová verze  návrhu pandemické smlouvy, kterou řídí WHO.  A já jsem si ji přečetla řádek po řádku a přemýšlela o ní. A řekla jsem si, Pane Bože, to je neuvěřitelně hrozné, budu o tom muset napsat. Atak jsem o tom začala psát, a pak jsem si uvědomila, Pane Bože, tohle je příliš důležité, teď musím přidat pozadí a musím přidat odkazy, a musím vysvětlit podrobnosti. A NAKONEC Z TOHO BYL VELMI DLOUHÝ ČLÁNEK, ale spojila jsem spoustu bodů. A doufám, že si ho lidé přečtou, protože  přečíst ho, zabere 20 nebo 30 minut, ale poskytne vám tunu informací o historii biologické války, výzkumu přidané funkce, a jak se věci vyvíjejí nyní, a jaký je plán do budoucna, co se globalisté snaží udělat z WHO, z vakcínami a ostatními věcmi." "Myslím, že globaliste již ovládají většinu, n-li všechny vlády vyspělých zemí a mají pod kontrolou byrokratickou strukturu WHO. WHO JE Z 85%  FINANCOVÁNA Z DOBROVOLNÝCH PŘÍSPĚVKŮ, Z NICHŽ VĚTŠINA JE ÚČELOVĚ VÁZÁNA. OD NÁRODŮ DOSTÁVAJÍ POUZE  15% JAKO ODVODY. Takže WHO UŽ JE VE VLASTNICTVÍ SOUKROMÝCH ZÁJMŮ a část těch peněz pochází od národů, ale pořád jsou to zvláštní zájmy národů. Takže WHO a její národy tvrdily, že

 

 

https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb5/A_INB5_6-en.pdf

 

Příspěvky